- Berichten
- 210
Wat een Picanha had moeten zijn is ergens onderweg (misverstand) een stuk kleinhoofd biefstuk geworden met met witlof en hasselbacks, Smokenator in de OTP en de temp rond de 110 graden, het begint te lukken, de HM hield het mooi in de gaten en bij 55 gr kerntemperatuur, medium, het rooster effe aan de kant Smokenator er uit, ??n have starter hete briketen er op en af grillen

onder de folie naar binnen en het witlof op de gril, ondertussen waren de Hasselbacks (in de keuken) ook klaar

Had nog nooit gehoord van Hasselbacks, heerlijk had er twee met en twee zonder schil gemaakt mijn voorkeur gaat naar zonder, mijn wederhelft met schil, dus met kerst is het 50/50 ook voor de gasten

Voor een test run was dat een heerlijk bordje
Met kerst gaan we dat wel een beetje netter presenteren, met chimichurri en nog een sausje er bij.


onder de folie naar binnen en het witlof op de gril, ondertussen waren de Hasselbacks (in de keuken) ook klaar

Had nog nooit gehoord van Hasselbacks, heerlijk had er twee met en twee zonder schil gemaakt mijn voorkeur gaat naar zonder, mijn wederhelft met schil, dus met kerst is het 50/50 ook voor de gasten


Voor een test run was dat een heerlijk bordje

Met kerst gaan we dat wel een beetje netter presenteren, met chimichurri en nog een sausje er bij.