BasBQ
Beef en Steak

Test run voor de Kerst

 
 
 

Marnix

Kooltjesharker
Berichten
210
Wat een Picanha had moeten zijn is ergens onderweg (misverstand) een stuk kleinhoofd biefstuk geworden met met witlof en hasselbacks, Smokenator in de OTP en de temp rond de 110 graden, het begint te lukken, de HM hield het mooi in de gaten en bij 55 gr kerntemperatuur, medium, het rooster effe aan de kant Smokenator er uit, ??n have starter hete briketen er op en af grillen  :)



onder de folie naar binnen en het witlof op de gril, ondertussen waren de Hasselbacks (in de keuken) ook klaar



Had nog nooit gehoord van Hasselbacks, heerlijk had er twee met en twee zonder schil gemaakt mijn voorkeur gaat naar zonder, mijn wederhelft met schil, dus met kerst is het 50/50 ook voor de gasten  ;)



Voor een test run was dat een heerlijk bordje  :)
Met kerst gaan we dat wel een beetje netter presenteren, met chimichurri en nog een sausje er bij.


 
niks mis mee
 
pfff, van al dat oefenen krijg je alleen maar meer honger 😄

Ziet er super uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan