BasBQ
Beef en Steak

Tenderloin reverse sear

 

NatteTosti

Sprokkelaar
Berichten
39
Afgelopen vrijdag mijn schoonfamilie (en mijzelf 😊) blij gemaakt met een tenderloin. Het vlees met zout en peper bestrooid en een paar uur in de koelkast gezet. Daarna reverse sear met een blokje eiken-rode wijn tot 49 graden gebracht. Vuurtje daarna opgestookt en afgegrild op de soapstone. Daarnaast wat aardappeltjes uit de oven en een salade van schoonmoeder. Erg lekker!

IMG_6608.jpeg

IMG_6609.jpeg

Toch een vraagje van mijn kant, wat heeft jullie voorkeur?
1. In zn geheel reverse sear en afgrillen
2. Steaks snijden, daarna reverse sear of direct afgrillen
3…
 
Ziet er goed uut!

In twee delen snijden en flink roken met een blok hout daarna eem heel kort afgrillen. Ik haal alles eraf bij 45 graden leg t weg op een bord. Niets erover daarna afgrillen. Zit je altijd goed met je garing👌🏼
 
Terug
Bovenaan Onderaan