- Berichten
- 103
Ik weet niet of ik in de juiste groep post maar was even benieuwd of er iemand ervaring heeft met het snel hoger krijgen van de temperatuur op en Weber Master Touch?
Denk aan het eerst langzaam garen van buikspek en dan nog even willen grillen. Of reverse sear bij een flinke steak oid. (Of ik denk gewoon te moeilijk)
Als ik de verhalen zo lees dan is het verhogen van de temp op een kamado een kwestie van schuifen flink openzetten en klaar. Mijn ervaring met de Weber is dat dat niet zo vlot gaat. Ben benieuwd of jullie nog ideeen / tips hebben
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Denk aan het eerst langzaam garen van buikspek en dan nog even willen grillen. Of reverse sear bij een flinke steak oid. (Of ik denk gewoon te moeilijk)
Als ik de verhalen zo lees dan is het verhogen van de temp op een kamado een kwestie van schuifen flink openzetten en klaar. Mijn ervaring met de Weber is dat dat niet zo vlot gaat. Ben benieuwd of jullie nog ideeen / tips hebben

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk