BasBQ
Beef en Steak

Temp. controle BCC

Avlon, het type bier heeft geen enkele invloed op de smaak, het kan net zo goed water zijn.
Alleen is het verhaal veel leuker als je het met bier vertelt.
 
ok,  begrijp dat het bier niet in contact komt met de kip dus..
 
mooi kippie.
 
ok weer een droom verwoest  :( ...
maar het blijft een heel mooi kippetje dat is zeker
 
Het is naar mijn idee ook meer show dan dat het nut heeft, ach als de smaak maar goed is
 
Nosmo zei:
Vuurvlieg zei:
....AVO meter.....

Dat is een woord dat je niet zo dikwijls meer hoort. ;) Wij noemden dat 35 jaar geleden op de LTS al een multimeter. 8)

Anyway, fijn kippetje!

Tja ligt misschien aan mijn scheepvaart achtergrond heb er nog 1 van bakeliet in een houten kistje  (ex marine)
 
Frits zei:
alvon zei:
ok,  begrijp dat het bier niet in contact komt met de kip dus..

Nee, het zou ervoor moeten zorgen dat de kip niet uitdroogt doormiddel van stoom. maar ook dat schijnt een fabel te zijn ;)

Lees het volgende verhaal maar; http://www.nakedwhiz.com/beercanchicken.htm

Jamie O heeft een recept waarbij hij een citroen en 10 tenen knoflook 10 minuten kookt, dan de citroen lek prikt en samen met de knoflook in de kip steekt. De citroen gaart de kip van binnen uit en geeft het vlees een heerlijke smaak. Heb ik op de BBQ ook al een paar keer gedaan.
In lijn met deze gedachte verwarm ik mijn blik bier net onder kookpunt voor ik hem in de kip steek, misschien verbeelding maar ik proef een biersmaak in mijn kip.
 
Terug
Bovenaan Onderaan