Vrijdag een stuk amerikaanse sucade gekocht - houdbaar tot juli
Dankzij het geweldige filmpje van Frits en zijn buurman heb ik de sucade in optimale gereedheid gebracht om op de BBQ te kunnen knoeien
Tja, en toen op de BBQ
En toen werd ons vermoeden bevestigt, het vlees was/is bedorven. Tijdens het openmaken van de verpakking rook het al een beetje vreemd maar niet heel extreem. Wij als beginnende BBQ-ers dachten dat dat kwam vanwegen al het bloed en dat er een beetje bij hoorde vanwegen het vacuum verpakken of zo. Maar helaas bleef het ruiken en op de BBQ werd het vlees op sommige plekken zelfs groen. Ben bang dat ik niet gauw weer wat vlees bij de Makro ga kopen, dit is al de 2de x dat ik bedorven vlees bij de Makro vandaan haal.

Dankzij het geweldige filmpje van Frits en zijn buurman heb ik de sucade in optimale gereedheid gebracht om op de BBQ te kunnen knoeien




Tja, en toen op de BBQ

En toen werd ons vermoeden bevestigt, het vlees was/is bedorven. Tijdens het openmaken van de verpakking rook het al een beetje vreemd maar niet heel extreem. Wij als beginnende BBQ-ers dachten dat dat kwam vanwegen al het bloed en dat er een beetje bij hoorde vanwegen het vacuum verpakken of zo. Maar helaas bleef het ruiken en op de BBQ werd het vlees op sommige plekken zelfs groen. Ben bang dat ik niet gauw weer wat vlees bij de Makro ga kopen, dit is al de 2de x dat ik bedorven vlees bij de Makro vandaan haal.