- Berichten
- 1.563
Zoals velen onder jullie weten heb ik wat stukken hesp spek gepekeld, gerookt en dan bijna 8 weken gedroogd. Vandaag eerste stuk aangesneden.
Veel te zout.
Wellicht is de hesp mij gezouten aangeleverd.
Heb mijn slager gecontacteerd en hij denkt ook dat het vlees gezouten geleverd is , dat is hun standaard.
Was nochtans natuur besteld, hij gaat compenseren
Nu dus 6 kg zoute hesp.
Wat kan ik daarmee?
Eitje bakken met enkele stukjes hesp zal wel ok zijn, maar zo ga ik niet alles kunnen wegwerken.
Veel te zout.
Wellicht is de hesp mij gezouten aangeleverd.
Heb mijn slager gecontacteerd en hij denkt ook dat het vlees gezouten geleverd is , dat is hun standaard.
Was nochtans natuur besteld, hij gaat compenseren

Nu dus 6 kg zoute hesp.
Wat kan ik daarmee?
Eitje bakken met enkele stukjes hesp zal wel ok zijn, maar zo ga ik niet alles kunnen wegwerken.