- Berichten
- 1.935
Naar een recept uit Weber's "Vers van de Barbecue, De Mediterrane barbecue"
De vulling bestond uit: Panko vers geraspte Parmezaanse Kaas, kleine blokjes Gruyere Kaas, Olijfolie (EVO), fijgehakte verse Peterselie, Roomboter, Grof gehakte Kappertjes en Zwarte Peper uit de molen.
Ewald heeft de Tarbotten gefileerd, want dat heb ik nog nooit gedaan en het is zonde om zo'n mooie vis te verminken.
Direct gegrild 4 minuten elke kant.
We hebben er in bouillon gekookte Spaghetti met wat gremolata bestrooid erbij gegeten en een Citroenbotersausje.
Het was weer heerlijk.
De vulling bestond uit: Panko vers geraspte Parmezaanse Kaas, kleine blokjes Gruyere Kaas, Olijfolie (EVO), fijgehakte verse Peterselie, Roomboter, Grof gehakte Kappertjes en Zwarte Peper uit de molen.
Ewald heeft de Tarbotten gefileerd, want dat heb ik nog nooit gedaan en het is zonde om zo'n mooie vis te verminken.
Direct gegrild 4 minuten elke kant.
We hebben er in bouillon gekookte Spaghetti met wat gremolata bestrooid erbij gegeten en een Citroenbotersausje.
Het was weer heerlijk.







