BasBQ
Beef en Steak

Tarbotrolletjes met Kaas gevuld, met Citroenbotersausje

 
 
 
 
 

Jet

Gemarineerd
Berichten
1.779
Naar een recept uit Weber's "Vers van de Barbecue, De Mediterrane barbecue"
De vulling bestond uit: Panko vers geraspte Parmezaanse Kaas, kleine blokjes Gruyere Kaas, Olijfolie (EVO), fijgehakte verse Peterselie, Roomboter, Grof gehakte Kappertjes en Zwarte Peper uit de molen.
Ewald heeft de Tarbotten gefileerd, want dat heb ik nog nooit gedaan en het is zonde om zo'n mooie vis te  verminken.
Direct gegrild 4 minuten elke kant.
We hebben er in bouillon gekookte Spaghetti met wat gremolata bestrooid erbij gegeten en een Citroenbotersausje.

Het was weer heerlijk.

DSC_6275_zps8b9e8bd2.jpg


DSC_6277_zps97f2d128.jpg


DSC_6282_zps148fe70e.jpg


DSC_6285_zps792104f8.jpg


DSC_6288_zps7b602c6a.jpg


DSC_6296_zps2611d758.jpg


DSC_6297_zps413a94f9.jpg


DSC_6300_zps1b3a5486.jpg
 
Dat ziet er heerlijk uit! Mooie manier om zo'n lekker stukje vis te bereiden  ;)
 
Zowel de foto's als het eten ziet er goed uit!!!
 
mooi gemaakt
 
Ik ben nog steeds geen "visman" maar dit ziet er toch heerlijk uit , zou zo maar kunnen dat ik het lust  :D :D :D ;) ;)
 
Heerlijk ga deze ook opzoeken goeie combo met spaghetti
 
Ziet er superlekker uit hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan