- Berichten
- 196
Vandaag niet echt iets speciaals gemaakt, maar wel erg lekker: tandoori kip met rijst en currysaus met ananas, champignons en gember.
Alle ingrediënten voor de tandoori marinade: Volle yoghurt, limoensap, rode currypasta, kosher salt, koriander, gember, knoflook, garam masala, komijn, arachideolie en een rood pepertje.
Alle ingrediënten in de blender:
De kip in 4 stukken:
24u marineren:
Een dik half uur indirect op 250°C:
Alles op het bord:
Alle ingrediënten voor de tandoori marinade: Volle yoghurt, limoensap, rode currypasta, kosher salt, koriander, gember, knoflook, garam masala, komijn, arachideolie en een rood pepertje.

Alle ingrediënten in de blender:

De kip in 4 stukken:

24u marineren:

Een dik half uur indirect op 250°C:

Alles op het bord:
