- Berichten
- 59
Geïnspireerd door de taco-post van Daniel, leek het me een lekker gerechtje om de taco shells te vullen met shredded chicken. Wat op het menu stond:
Die laatste moest natuurlijk op de bbq gemaakt worden. Na de kip gegrild was, ging wat rode ui, sjalot, knoflook in de skillet met oregano en komijn. Tomatenpulp en chipotles erbij, en tot slot de kip toevoegen:
Even wachten en hij is klaar om uit elkaar te halen:
De saus is mega lekker, chipotles zijn al licht gerookt en de kamado versterkt dit allemaal nog meer. Tijd om de taco's te vullen, toppings van jalepeno's en kaas:
En het resultaat mag er wezen:
Verrassend makkelijk en goed planbaar, dus een prima maaltijd voor door de weeks. Je moet wel een beetje de tijd hebben (thuiswerken!) maar het is niet ingewikkeld en met een paar ingrediënten goed te doen.
Die laatste moest natuurlijk op de bbq gemaakt worden. Na de kip gegrild was, ging wat rode ui, sjalot, knoflook in de skillet met oregano en komijn. Tomatenpulp en chipotles erbij, en tot slot de kip toevoegen:
Even wachten en hij is klaar om uit elkaar te halen:
De saus is mega lekker, chipotles zijn al licht gerookt en de kamado versterkt dit allemaal nog meer. Tijd om de taco's te vullen, toppings van jalepeno's en kaas:
En het resultaat mag er wezen:
Verrassend makkelijk en goed planbaar, dus een prima maaltijd voor door de weeks. Je moet wel een beetje de tijd hebben (thuiswerken!) maar het is niet ingewikkeld en met een paar ingrediënten goed te doen.