- Berichten
- 1.146
Goedenavond, as we type, ligt het kippetje nog steeds lekker gaar te worden.
Tjikkiiin On The Belly op de WGA.
Kippe van de hanos , mooi geel, vergeten te kijken of het een maiskip was (vast wel)
Kruidenmarinade gebruikt en met de hand ingewreven.
WGA aangestoken net nadat Max de champagne over het podium had gespoten. Haast dus...
2 rijen kokosbriketten en 1 rijtje erboven op. Op het plaatje onder het kolenrooster 4 aanmaakblokjes gelegd.
Nog een blokje appel erbij, heerlijk.
We hadden nog een spinazietaart in de vriezer (zelf gemaakt) en die was al mooi ontdooit.
Die erop gelegd, temp was maar zozo, boven de kolen nog een skiletje gelegd met zelfgemaakte aardappelkroketjes. (Recept uit draadje van koen)
Dat ging opzich prima maar de taart wilde niet echt warm worden, rooster temp 140 a 150 en zakte iets in.
Rij briketten ernaar en erbovenop en de verfbrander erbij, dat ging mooi en het roostertemperatuur klom mooi stabiel naar 206 , 192 op dit moment (dat is nu goed 2uur later)
Ook een boel kroketjes in de frituur gegooid, beviel me toch echt beter (kinderen trek, dus ff rap)
Al met al goed geslaagd en nog wachten op mevrouw tjik.
Wordt vervolgd
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Tjikkiiin On The Belly op de WGA.
Kippe van de hanos , mooi geel, vergeten te kijken of het een maiskip was (vast wel)
Kruidenmarinade gebruikt en met de hand ingewreven.
WGA aangestoken net nadat Max de champagne over het podium had gespoten. Haast dus...
2 rijen kokosbriketten en 1 rijtje erboven op. Op het plaatje onder het kolenrooster 4 aanmaakblokjes gelegd.
Nog een blokje appel erbij, heerlijk.
We hadden nog een spinazietaart in de vriezer (zelf gemaakt) en die was al mooi ontdooit.
Die erop gelegd, temp was maar zozo, boven de kolen nog een skiletje gelegd met zelfgemaakte aardappelkroketjes. (Recept uit draadje van koen)
Dat ging opzich prima maar de taart wilde niet echt warm worden, rooster temp 140 a 150 en zakte iets in.
Rij briketten ernaar en erbovenop en de verfbrander erbij, dat ging mooi en het roostertemperatuur klom mooi stabiel naar 206 , 192 op dit moment (dat is nu goed 2uur later)
Ook een boel kroketjes in de frituur gegooid, beviel me toch echt beter (kinderen trek, dus ff rap)
Al met al goed geslaagd en nog wachten op mevrouw tjik.
Wordt vervolgd
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk