BasBQ
Beef en Steak

T.O.T.B WGA

 
 

TraegerTinus

Gemarineerd
Berichten
1.146
Goedenavond, as we type, ligt het kippetje nog steeds lekker gaar te worden.
Tjikkiiin On The Belly op de WGA.

Kippe van de hanos , mooi geel, vergeten te kijken of het een maiskip was (vast wel)

Kruidenmarinade gebruikt en met de hand ingewreven.

WGA aangestoken net nadat Max de champagne over het podium had gespoten. Haast dus...

2 rijen kokosbriketten en 1 rijtje erboven op. Op het plaatje onder het kolenrooster 4 aanmaakblokjes gelegd.
Nog een blokje appel erbij, heerlijk.

We hadden nog een spinazietaart in de vriezer (zelf gemaakt) en die was al mooi ontdooit.
Die erop gelegd, temp was maar zozo, boven de kolen nog een skiletje gelegd met zelfgemaakte aardappelkroketjes. (Recept uit draadje van koen)
Dat ging opzich prima maar de taart wilde niet echt warm worden, rooster temp 140 a 150 en zakte iets in.

Rij briketten ernaar en erbovenop en de verfbrander erbij, dat ging mooi en het roostertemperatuur klom mooi stabiel naar 206 , 192 op dit moment (dat is nu goed 2uur later)


Ook een boel kroketjes in de frituur gegooid, beviel me toch echt beter (kinderen trek, dus ff rap)

Al met al goed geslaagd en nog wachten op mevrouw tjik.
Wordt vervolgd
3d93aafbde03a3fcd231d0cbc262247e.jpg
7d7860543fe6a1d3291523254ad18ce5.jpg
75fa571a32b57b3ff59a166cbf4ac98e.jpg
337302e873ab1fdd6e50474597dd1e57.jpg
630258ab7ec8b082ea7a246656f44e3f.jpg
9f420a3fd28e9324e5a89962a2726759.jpg
94db712a9f90e19a6019d353062bbf9c.jpg
20201011_192922.jpg
8d81e3d9db983187e72c2c130af4c88d.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Zo te zien heb je nog even te gaan ;) Hopelijk heb je niet al te erge honger haha.
 
Lekker maaltje zeg! Mooi gedaan!
 
Zo te zien heb je nog even te gaan ;) Hopelijk heb je niet al te erge honger haha.
We zitten al vol van de aardappelkroketten en de spinazie taart..... (oeps, zei ik dat hardop? )

75 graden nu, nog ff buikje boven de kooltjes

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Q lekker volgegeten, ziet er goed uit allemaal
 
We zitten al vol van de aardappelkroketten en de spinazie taart..... (oeps, zei ik dat hardop? )

75 graden nu, nog ff buikje boven de kooltjes

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk

Of je maakt er pulled chicken van en je hebt morgen een lekkere lunch :p
 
En toen begon het snijden om te proeven, eindresultaat?.....???? Opperdepop... 3 aasgieren om me heen
Mijn opa zei altijd, met kip moet je met z n 2en zijn, jij en de kip... hahaha

Deze kruiden gebruikt, dikke blijver. In combi met appelhout, jummie

Oja, al gezegd dat de WGA een superding is?
fb3e116c3594c071f48dfd7aec82fe2c.jpg
bc499b7973ce261bcdfc5b4331ee320e.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Smakleijk. Ziet er weer erg lekker uit
 
jou opa is een wijs man :cool:
zeker met zo een mooie kip als deze. lekker hoor
 
Lekker maaltje zo van de WGA. Ik vind het altijd leuk om met verschillende BBQ’s te werken. Quiche ziet er ook goed uit. En aardappelkroketjes van de Q gaat prima hoor. Miss even inspuiten met backing spray oid.
Chicky paste ook prima op de WGA. Had ik wel gelusten hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan