- Berichten
- 21
Hi y'all!
Ik heb een week vakantie, dus er wordt extra veel gebbqt!
Een T-bone deze keer!
Hier ligt ie er 12 min op, reverse sear, eerst bij 175 graden.
Het nieuwe (!) gietijzeren roostertje ligt warm te worden ernaast.
Blokje eiken erbij. Dit keer de steak er koud op gegooid (kern 2 graden, uit de koelkast, zodat ie wat langer rook op kon pakken)
De kok mocht een glaasje whisky (steak is het enige dat je met whisky kan eten, verder drink ik het alleen na het eten).
Hier is de kern 32. BBQ ombouwen voor heter vuur!
(Daar moet ik nog wel handiger in worden, zelfs met zware leren handschoenen een brandblaar opgelopen bij het verwijderen van de platesetters)
Het resultaat!
Volgende keer iets eerder stoppen indirect, dat gaat met gietijzer echt sneller voor mn gevoel. Bij een kern van 45 eraf. Lekker medium rare. Gesmuld!
Ik heb een week vakantie, dus er wordt extra veel gebbqt!
Een T-bone deze keer!
Hier ligt ie er 12 min op, reverse sear, eerst bij 175 graden.
Het nieuwe (!) gietijzeren roostertje ligt warm te worden ernaast.
Blokje eiken erbij. Dit keer de steak er koud op gegooid (kern 2 graden, uit de koelkast, zodat ie wat langer rook op kon pakken)
De kok mocht een glaasje whisky (steak is het enige dat je met whisky kan eten, verder drink ik het alleen na het eten).
Hier is de kern 32. BBQ ombouwen voor heter vuur!
(Daar moet ik nog wel handiger in worden, zelfs met zware leren handschoenen een brandblaar opgelopen bij het verwijderen van de platesetters)
Het resultaat!
Volgende keer iets eerder stoppen indirect, dat gaat met gietijzer echt sneller voor mn gevoel. Bij een kern van 45 eraf. Lekker medium rare. Gesmuld!