Is lekker weer dus ff in de vriezer koekeloeren.. En oepserdepoeps een T-Bone van Beef en Steak en een Ribeye van AH kijken me vreugdevol aan.. Dus hup ff rustig op kamer temp laten komen..
Rond 18:00 de gas Q aan.. Temp naar de 110-120 laten komen..
Ondertussen beide steakjes met zeezout, bruine zuiker, tijm en een snufske cayenne peper in gerubbed.. Nja.. Die wijn stond daar ook maar zo alleen dus hup open en een klok er over heen..
30+ minuutjes duurde het om van 20c naar de 42c te komen.. Toen lief ingewikkeld in stevig aluminiumfolie.. 8-10 laaaaange minuten later ff op de 300+c gietijzeren plaat voor de sheer..
Was errug lekker!
Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk
Rond 18:00 de gas Q aan.. Temp naar de 110-120 laten komen..
Ondertussen beide steakjes met zeezout, bruine zuiker, tijm en een snufske cayenne peper in gerubbed.. Nja.. Die wijn stond daar ook maar zo alleen dus hup open en een klok er over heen..
30+ minuutjes duurde het om van 20c naar de 42c te komen.. Toen lief ingewikkeld in stevig aluminiumfolie.. 8-10 laaaaange minuten later ff op de 300+c gietijzeren plaat voor de sheer..
Was errug lekker!










Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk