- Berichten
- 1.226
Drie weken terug mezelf the BBQ Bible van Steven Raichlen cadeau gedaan omdat ons zoontje was geboren.
Ik had per ongeluk de Engelstalige versie besteld, maar eerlijk gezegd maakt dat het wel leuker om te lezen, vandaar ook de Engelstalige titel
Maar goed, terug naar het vlees. Ik heb ribkarbonades gehaald omdat het thema van deze maand ook "bone in steak" is. Om niet met een clich? t-bone aan te komen kakken of iets anders rund voor pork gekozen!
Even snel de ingredi?nten voor de marinade:
8 teentjes knoflook!!!
3 el basterd suiker
3 el honing
3 el balsamico azijn.
1 el gember
2 theelepel zout
1 theelepel zwarte peper
1/3 cup favoriete bbq saus
Voor de kenners van dit recept, ik heb idd iets afgeweken van het origineel bij gebrek aan ingredi?nten.. ( ik had zo'n... "Ik weet zeker dat ik het nog heb" momentje
)
Dit lekker mengen en de pork steaks lekker 2 a 3 uurtjes marineren.
Daarbij had ik Djuvec rijst gemaakt.
Basmati rijst
Blik tomatenblokjes
Blikje mais
1 rode paprika in blokjes
1 ui in blokjes
2 tenen knoflook
1 Theelepel scherpe paprika
1 el milde paprika
1 tl chili
Basmati rijst apart koken. En op het laatst samenvoegen.
Ik kan alleen nog maar zeggen:
Het was heerlijk!
Ik heb niet veel foto's gemaakt, maar bij deze:
Ik had per ongeluk de Engelstalige versie besteld, maar eerlijk gezegd maakt dat het wel leuker om te lezen, vandaar ook de Engelstalige titel

Maar goed, terug naar het vlees. Ik heb ribkarbonades gehaald omdat het thema van deze maand ook "bone in steak" is. Om niet met een clich? t-bone aan te komen kakken of iets anders rund voor pork gekozen!
Even snel de ingredi?nten voor de marinade:
8 teentjes knoflook!!!
3 el basterd suiker
3 el honing
3 el balsamico azijn.
1 el gember
2 theelepel zout
1 theelepel zwarte peper
1/3 cup favoriete bbq saus
Voor de kenners van dit recept, ik heb idd iets afgeweken van het origineel bij gebrek aan ingredi?nten.. ( ik had zo'n... "Ik weet zeker dat ik het nog heb" momentje

Dit lekker mengen en de pork steaks lekker 2 a 3 uurtjes marineren.
Daarbij had ik Djuvec rijst gemaakt.
Basmati rijst
Blik tomatenblokjes
Blikje mais
1 rode paprika in blokjes
1 ui in blokjes
2 tenen knoflook
1 Theelepel scherpe paprika
1 el milde paprika
1 tl chili
Basmati rijst apart koken. En op het laatst samenvoegen.
Ik kan alleen nog maar zeggen:
Het was heerlijk!
Ik heb niet veel foto's gemaakt, maar bij deze:


