- Berichten
- 135
Tijd om weer eens een verhaaltje te posten. Na een aantal keer bekende gerechten te maken nu maar weer eens wat nieuws. Surf en Turf!
3 biefstukjes in een marinade van olijfolie, knoflook, peterselie en bieslook. ‘S ochtends vast gedaan zodat het lekker kon trekken. Black Tiger garnalen gepeld en ook die in een marinade gezet, zelfde als de biefstuk maar dan nog met Chili vlokken erdoor.
Toen het vlees lag te marineren eindelijk begonnen aan mijn lang gewenste buitenkeuken! Morgen verder met de zijkanten en vervolgens nog even bedenken wat voor een top blad ik wil en hoe ik dat ga doen.
Toen de avond viel lekker aan een spiesje rijgen en bakken maar. Circa 2 minuutjes per kant op 210 graden
Het was genieten, met name de garnalen smaakte erg goed. Waar de supermarkt garnaal nog wel eens droog en taai wil zijn waren deze perfect mals en sappig. Voor herhaling
3 biefstukjes in een marinade van olijfolie, knoflook, peterselie en bieslook. ‘S ochtends vast gedaan zodat het lekker kon trekken. Black Tiger garnalen gepeld en ook die in een marinade gezet, zelfde als de biefstuk maar dan nog met Chili vlokken erdoor.
Toen het vlees lag te marineren eindelijk begonnen aan mijn lang gewenste buitenkeuken! Morgen verder met de zijkanten en vervolgens nog even bedenken wat voor een top blad ik wil en hoe ik dat ga doen.
Toen de avond viel lekker aan een spiesje rijgen en bakken maar. Circa 2 minuutjes per kant op 210 graden
Het was genieten, met name de garnalen smaakte erg goed. Waar de supermarkt garnaal nog wel eens droog en taai wil zijn waren deze perfect mals en sappig. Voor herhaling