BasBQ
Beef en Steak

surf and turf

 
 

twirre

Sprokkelaar
Berichten
36
Afgelopen weekend... geen zin om uit eten.. Immers het eigen vlees van de bbq is vaak lekker dan wat je in gemiddeld restaurant krijgt. Daarom een bavette gehaald bij een plaatselijke streek winkel, die hun dieren zelf houden/slachten/verkopen). En als voorgerecht een kreeft uit de vriezer gehaald, die al lang op had gemoeten...

De kreeft van geen groot succes.. Uiteindelijk denk ik dat ik hem te lang heb laten liggen. De smaak was een beetje als opgewarmde garnalen.. Wel leuk om eens mee te prutsen/proberen..

De bavette was goed gelukt. Ik had alleen iets teveel haast. Nadat ik de platesetters verwijderd had, meteen het vlees teruggelegd ipv even te wachten op een echt hoge termpratuur voor het laatste deel. En iets te snel aangesneden, omdat de hele familie al aan tafel zat. De volgende keer iets langer laten rusten. (En eigenlijk eerder beginnen).

wijziging: foto's nog even geresized..

IMG_20220723_181943_HDR.jpg


IMG_20220723_183700_HDR.jpg


IMG_20220723_184359_HDR.jpg


IMG_20220723_181946_HDR.jpg


IMG_20220723_184541_HDR.jpg


IMG_20220723_190141_HDR.jpg


IMG_20220723_191625_HDR.jpg


Screenshot_20220723-191702.png
 
Laatst bewerkt:
Mooie gerechten gemaakt
Zonde dat de kreeft tegen is gevallen. Volgende keer zal de kreeft niet zo lang blijven liggen 😁
 
Terug
Bovenaan Onderaan