BasBQ
Beef en Steak

Supersized spies. ;-)

 
 
 
 
 
 

Bidle

Gemarineerd
Berichten
1.993
Vandaag nog een keer een grote spies gemaakt. Lekker op het spit laten draaien op een 150 en wachten totdat het vlees de juiste kerntemperatuur heeft; Heerlijk!

Vlees een paar uur in de marinade en daarna de paprika netjes snijden. De gaten zijn nodig, want anders breken ze meteen bij het rijgen.

2014-09-27 Kandosouvle super spies 01 by Bidle, on Flickr


2014-09-27 Kandosouvle super spies 02 by Bidle, on Flickr


Bidle01 mocht dus weer even buiten spelen en blij dat die was!!  :D Gelijk wat kersenhout erbij en lekker roken.

2014-09-27 Kandosouvle super spies 03 by Bidle, on Flickr


2014-09-27 Kandosouvle super spies 04 by Bidle, on Flickr


2014-09-27 Kandosouvle super spies 05 by Bidle, on Flickr


Snel nog wat groen spul erbij, friet maken, opdienen en smullen:

2014-09-27 Kandosouvle super spies 06 by Bidle, on Flickr


2014-09-27 Kandosouvle super spies 07 by Bidle, on Flickr


2014-09-27 Kandosouvle super spies 08 by Bidle, on Flickr


De close-up:

2014-09-27 Kandosouvle super spies 09 by Bidle, on Flickr


Was weer lekker en morgen mag Bidle01 weer aan de slag!  B-)
 
Ziet er (wederom!!!) weer heel goed uit!!

Hier gaan morgen de spiezen gemaakt worden... B-)

Nu al weer zin in!

Greetz.
 
doet u maar een portie
 
Ja hoor!! lust ik!! :D
 
Mmmm ook als ontbijt neem ik deze  :)
 
Zeer smakelijke superspies en zeer smakelijke foto's  :)
 
Dat ziet er weer prachtig en erg smakelijk uit Bidle!
 
ziet er mooi uit  en ook handig die gaatjes in de paprika en uien
 
Terug
Bovenaan Onderaan