- Berichten
- 1.554
Vandaag eens ernstig eenvoudig ge-Q'ed met Catalaanse worstjes van de Lidl en gemarineerde kipkluifjes van de AH. Half uurtje roken met beukensnippers en daarna afgrillen, samen met wat gebakken krieltjes en sla (allemaal niet gebeurd).
Snel en makkelijk, maar erg lekker na een dagje werken.
Noem mij gek, maar ik vind die kip in die rode marinade die je in de supermarkt vind over het algemeen erg lekker. Zeker wanneer je op de Q er een lekker rooksmaakje aan geeft.
Probleem is dat ik dit zelf wil maken en ik tot op de dag van vandaag geen goed recept heb kunnen vinden wat hetzelfde resultaat geeft qua smaak als kleur geeft.
Met name die rode kleur krijg ik maar niet voor elkaar en ze worden altijd bruinig (wel mooi bruin dat wel
)
Volgens mij moet dit toch aan de kruiding liggen, want er zitten voor zover ik weet geen kleurstoffen in.
Wie o wie heeft een recept voor mij die een kloon van de supermarkt-marinade is?
(Jaja....ik weet het....licht gestoord
)
Snel en makkelijk, maar erg lekker na een dagje werken.
Noem mij gek, maar ik vind die kip in die rode marinade die je in de supermarkt vind over het algemeen erg lekker. Zeker wanneer je op de Q er een lekker rooksmaakje aan geeft.
Probleem is dat ik dit zelf wil maken en ik tot op de dag van vandaag geen goed recept heb kunnen vinden wat hetzelfde resultaat geeft qua smaak als kleur geeft.
Met name die rode kleur krijg ik maar niet voor elkaar en ze worden altijd bruinig (wel mooi bruin dat wel

Volgens mij moet dit toch aan de kruiding liggen, want er zitten voor zover ik weet geen kleurstoffen in.
Wie o wie heeft een recept voor mij die een kloon van de supermarkt-marinade is?
(Jaja....ik weet het....licht gestoord
