- Berichten
- 7.146
Los van de resultaten van het Nederlands elftal was het voor ons een Super sunday:
Vanochtend begonnen met vers brood uit de broodmachine halen en een cupcake-vorm gevuld met brood, bacon, kaas en een eende-ei:
Kippe-dijen in een mengsel van red-roasted-pork marinademix en shar-chiu saus onder vacuum laten marineren en dit als lunch op brood:
De gloeiende kooltjes gebruikt om de UDS aan te steken, om er daarna bij 120 graden en wat houtsnippers een riblap te garen:
Bij 60 graden ingepakt met wat runder-bouillon en een scheut Worchestershire-sauce.
Na ruim vier uur en wat rust, vocht opgevangen en aangemaakt met wat Stockyard KC-pitmaster, was er sprake van pulled beef:
De andere riblab met zout bestrooid op de WGA:
Bij 56 graden eraf en laten rusten, dit mag de volgende keer iets eerder:
En het bordje avondeten, met sla, wafelfrites en de PB op een flensje van gisteren:
En nu met de benen hoog uitbuiken....
Vanochtend begonnen met vers brood uit de broodmachine halen en een cupcake-vorm gevuld met brood, bacon, kaas en een eende-ei:

Kippe-dijen in een mengsel van red-roasted-pork marinademix en shar-chiu saus onder vacuum laten marineren en dit als lunch op brood:



De gloeiende kooltjes gebruikt om de UDS aan te steken, om er daarna bij 120 graden en wat houtsnippers een riblap te garen:

Bij 60 graden ingepakt met wat runder-bouillon en een scheut Worchestershire-sauce.
Na ruim vier uur en wat rust, vocht opgevangen en aangemaakt met wat Stockyard KC-pitmaster, was er sprake van pulled beef:

De andere riblab met zout bestrooid op de WGA:

Bij 56 graden eraf en laten rusten, dit mag de volgende keer iets eerder:

En het bordje avondeten, met sla, wafelfrites en de PB op een flensje van gisteren:

En nu met de benen hoog uitbuiken....
