BasBQ
Beef en Steak

super oliebollenbak dag

AV

Gemarineerd
Berichten
1.193
29-12 jl,, buikspek met rib en ribs ontdooid.
kip poot/vleugels in de brine  met als smaakmakers (mosterd/ketjap/knof-poeder)




en vandaag 31-12  tijdens de traditionele  oliebol-appel/kiwi/ananasflap bak sessie ,, voor t eerst deze dag ook maar ffn vuur in de starter.
en mn grote rvs oven gevuld met t vlees en nog een frisse metworst dr bij.



na 2 uur de kip verdeeld naar mn vertrouwde rvs oventje, en een uurtje later waren de ribs klaar en gelijk aanvallen want van oliebollen bakken krijgen mn lintwormen trek in vlees..... trok t vlees volledig van t bot af  B-)




3uur later de kip klaar naar mn gevoel en die was goed.
volledig gaar -niet droog ...bijna plukkip maar dat is niet mijn ding,,k moet t vlees van bot afzuigen.


buikspek ook op temperatuur en langs t rib in stukken gesneden.
was ook lekker gaar,,trok de zwoerd dr voledig af.




uiteindelijk na schat ik een uurtje of 4 alles naar zin en in de vergaarbak.
en maar is een x naar binnen voor lekker bakkie koffie.



hier was ik vandaag: mn hobby plek voor alle klussen en ontspanning .


en oja t begon met oliebollen.
nou bij deze.en


mijn laatste bijdrage dit jaar.
met foto s van Alleen Vlees

sorry voor de laatste foto,,met meel producten.


goed uiteinde en voorspoedig vlezig en technisch bbq/oven bouwend 2016.
en pas op voor groen spul,,want daar zit vitamine in,en overdosis risico :D

;) ;)







 
lekker bezig geweest, bedankt voor het delen.
jullie ook een gelukkig nieuwjaar
 
Super bezig geweest!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan