Vandaag komt het er dan eindelijk van, de BCC. Maar eerst nog de borrel voorbereiden:
Jalapeño peppers en een paar drumsticks in de vriezer gevonden en te lang geleden dat we MOINK balls hebben gemaakt, dus het borrelmenu was al snel duidelijk: een Smokey Goodness BBQ party platter met chicken honey pops, atomic buffalo turds en MOINK balls. Voor de mindere die hards onder ons ook mini paprika’s gevuld.
‘s Middags de snacks al voorbereid en ook de kip in de rub (Smokey Goodness chick mix) gezet.
Rond een uur of 3 de Q klaar gemaakt voor de snacks. Konden ze mooi even roken met kersenhout. Na een uurtje zag het geheel er al goed uit. MOINKS met bbq saus ingesmeerd en na een half uurtje was het tijd voor de borrel.
Toen kon het kippie er op met een half blinkje Brand pils in z’n achterste. De andere helft ging er bij mij in, aan de bovenkant
Na ruim een uur waren de borst en dijen op de gewenste temperatuur. Tien minuutjes rusten (konden we ondertussen de patat bakken) en aan tafel!
Als afsluiter van de dag een apple crumble gemaakt in de nieuwe skillet. Met gezouten karamel (geen foto van de bordjes want het was té lekker). De visite ging voldaan weer naar huis
Jalapeño peppers en een paar drumsticks in de vriezer gevonden en te lang geleden dat we MOINK balls hebben gemaakt, dus het borrelmenu was al snel duidelijk: een Smokey Goodness BBQ party platter met chicken honey pops, atomic buffalo turds en MOINK balls. Voor de mindere die hards onder ons ook mini paprika’s gevuld.
‘s Middags de snacks al voorbereid en ook de kip in de rub (Smokey Goodness chick mix) gezet.




Rond een uur of 3 de Q klaar gemaakt voor de snacks. Konden ze mooi even roken met kersenhout. Na een uurtje zag het geheel er al goed uit. MOINKS met bbq saus ingesmeerd en na een half uurtje was het tijd voor de borrel.


Toen kon het kippie er op met een half blinkje Brand pils in z’n achterste. De andere helft ging er bij mij in, aan de bovenkant


Na ruim een uur waren de borst en dijen op de gewenste temperatuur. Tien minuutjes rusten (konden we ondertussen de patat bakken) en aan tafel!


Als afsluiter van de dag een apple crumble gemaakt in de nieuwe skillet. Met gezouten karamel (geen foto van de bordjes want het was té lekker). De visite ging voldaan weer naar huis

