Deze zondag een duo bcc's in het ei gedaan. De Monolith opgestookt tot 170 graden. De kippen op de borst ingesmeerd met roomboter en kipkruiden en ook iets aan de buitenkant.
Een takje rozemarijn in de binnenkant en ook in het bier.
Toen de kern in de filet 71 was, het duo-tje er afgehaald en laten rusten. Mooi krokant velletje en superzacht en sappige filets en pootjes. Zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor het kijken.
En na 20 minuten bleef dit over:
Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
Een takje rozemarijn in de binnenkant en ook in het bier.
Toen de kern in de filet 71 was, het duo-tje er afgehaald en laten rusten. Mooi krokant velletje en superzacht en sappige filets en pootjes. Zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor het kijken.
En na 20 minuten bleef dit over:
Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk