F
Fideley
Gast
De eerste mooie lentedag/verlofdag was het uitgelezen moment om, als newbie op dit forum, wat gerechtjes uit te testen.
Vooraf had ik de barbecuesaus van Pitmaster X al gemaakt http://wordpress.bredestraat38.be/2017/03/19/bbq-saus/
Een eerste vleesbereiding was de C?te ? l'os, dit recept haalde ik bij Ghentlemen's BBQ: https://ghentlemensbbq.com/2014/11/06/steak-bakken/ Ik had vorig jaar zelf al een aantal pogingen gewaagd met andere recepten maar dit stak er toch wel bovenuit!
Daarnaast maakte ik ook kipsat?'s gemarineerd volgens het recept van DanBras dat ik op dit forum kon terugvinden (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=3484.0):
Ik had ook een aantal bijgerechtjes klaargemaakt:
De aardappelsalade van Mike v R: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=4004.0
Door tijdsgebrek bakte ik het spek in de grillpan en de aardappelen gaarde ik in de oven.
Daarnaast serveerde ik de Griekse salade van Noskos: http://www.bbq-nl.com/2009/08/griekse-salade.html
Last but not least, de Sea Side Smokers Coleslaw van Noskos, in plaats van de Sea Side Smokers-BBQ saus gebruikte ik hiervoor de BBQ-saus van Pitmaster X (zie boven). Het originele recept:http://www.bbq-nl.com/2016/05/sea-side-smokers-coleslaw.html[/url]
Over de ganse lijn was het een heel geslaagde avond. De steak mocht iets warmer zijn maar was zeker niet storend, de sat?s werden door iedereen verrassend lekker bevonden en ook in de bijgerechten had iedereen wel zijn persoonlijke favoriet. Stuk voor stuk gerechten die ik dus nog zal maken. Merci BBQ-genootschap!
Vooraf had ik de barbecuesaus van Pitmaster X al gemaakt http://wordpress.bredestraat38.be/2017/03/19/bbq-saus/
Een eerste vleesbereiding was de C?te ? l'os, dit recept haalde ik bij Ghentlemen's BBQ: https://ghentlemensbbq.com/2014/11/06/steak-bakken/ Ik had vorig jaar zelf al een aantal pogingen gewaagd met andere recepten maar dit stak er toch wel bovenuit!

Daarnaast maakte ik ook kipsat?'s gemarineerd volgens het recept van DanBras dat ik op dit forum kon terugvinden (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=3484.0):

Ik had ook een aantal bijgerechtjes klaargemaakt:
De aardappelsalade van Mike v R: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=4004.0

Door tijdsgebrek bakte ik het spek in de grillpan en de aardappelen gaarde ik in de oven.

Daarnaast serveerde ik de Griekse salade van Noskos: http://www.bbq-nl.com/2009/08/griekse-salade.html

Last but not least, de Sea Side Smokers Coleslaw van Noskos, in plaats van de Sea Side Smokers-BBQ saus gebruikte ik hiervoor de BBQ-saus van Pitmaster X (zie boven). Het originele recept:http://www.bbq-nl.com/2016/05/sea-side-smokers-coleslaw.html[/url]

Over de ganse lijn was het een heel geslaagde avond. De steak mocht iets warmer zijn maar was zeker niet storend, de sat?s werden door iedereen verrassend lekker bevonden en ook in de bijgerechten had iedereen wel zijn persoonlijke favoriet. Stuk voor stuk gerechten die ik dus nog zal maken. Merci BBQ-genootschap!