BasBQ
Beef en Steak

Sukade - Caveman Style

Hansworst

Sprokkelaar
Berichten
35
In had nog een halve sucade over van eergisteren en dacht gisteren "das wel lekker bij de borrel". Toen mijn buurman even langs kwam had ik het ei al flink opgestookt en lagen de kooltjes lekker te gloeien. Helft van de halve sukade afgesneden, ei geopend en de sukade direct op de kolen gelegd onder verbaasd toeziend ook van mijn buurman, die zegt " wat doe jij nou joh, zonde". Na hem te hebben gerustgesteld de sukade omgedraaid nog FF twee minuten laten liggen en daarna uit het ei en FF laten rusten onder een alu dekentje.
Erg lekker met wat zoutflakes en een mooie olijfolie.

 
Klinkt lekker, maarreh de foto doet het niet... :(
 
Ik doe regelmatig sucade op het ei lekker hoog stoken en regelmatig omdraaien. Groot succes. Alleen nog nooit rechtstreeks op de kolen. Ik heb een gietijzeren rooster en de grill marks zijn prachtig.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan