- Berichten
- 5.537
Hallo allemaal.
Nog aan't nagenieten van de heerlijke paasdagen toch weer aan iets lekkers begonnen.
Er ligt al een hele tijd zo'n 1,5 k.g. riblappen in de vriezer te smeken of ze er uit te mogen.
Gisteren besloten om dat dan maar eens te doen en te verplaatsen naar de koeling om te ontdooien.
We wilde weer een pruttel potje maken om de D.O. nog beter te leren kennen dus even een lekker recept opzoeken.
Een Boeuf bourguignon dachten we aan dus even Googlen, nu schijnt het dat iedere zich zelf respecterende kok z'n eigen recept heeft dus even puzzelen.
Maar we kwamen er uit.
Voor de middag begonnen met het snijden van het vlees de groenten en de kruiderijen en de bbq en D.O. voor verwarmen.


BBQ op temperatuur dus het vlees er op om aan te braden.

Even een mooi bruin korstje en dan de groenten en kruiderijen er bij.

Zo'n uurtje of vier pruttelen op niet te hoge temperatuur.

Geen straf hoor met zulk weer in de tuin met een drankje en die heerlijke lucht van uit je Q
Vijf uur, tijd om eens te kijken hoe het er voor staat.

Even prikken, helemaal mals en gaar dus kan het op tafel.



We hebben heerlijk gegeten
Dank voor het kijken.
Grts,
Hans.
Nog aan't nagenieten van de heerlijke paasdagen toch weer aan iets lekkers begonnen.
Er ligt al een hele tijd zo'n 1,5 k.g. riblappen in de vriezer te smeken of ze er uit te mogen.
Gisteren besloten om dat dan maar eens te doen en te verplaatsen naar de koeling om te ontdooien.
We wilde weer een pruttel potje maken om de D.O. nog beter te leren kennen dus even een lekker recept opzoeken.
Een Boeuf bourguignon dachten we aan dus even Googlen, nu schijnt het dat iedere zich zelf respecterende kok z'n eigen recept heeft dus even puzzelen.
Maar we kwamen er uit.
Voor de middag begonnen met het snijden van het vlees de groenten en de kruiderijen en de bbq en D.O. voor verwarmen.


BBQ op temperatuur dus het vlees er op om aan te braden.

Even een mooi bruin korstje en dan de groenten en kruiderijen er bij.

Zo'n uurtje of vier pruttelen op niet te hoge temperatuur.

Geen straf hoor met zulk weer in de tuin met een drankje en die heerlijke lucht van uit je Q

Vijf uur, tijd om eens te kijken hoe het er voor staat.

Even prikken, helemaal mals en gaar dus kan het op tafel.



We hebben heerlijk gegeten

Dank voor het kijken.
Grts,
Hans.