- Berichten
- 221
Naar aanleiding van een paar leuke recepten hier op het forum is mijn interesse gewerkt voor de Dutch Oven.
Aangezien we hier thuis " draadjesvlees" erg lekker vinden dit maar als eerste try out gedaan.
Recept was feitelijk easy en als het eenmaal pruttelt kun je in de rust
Meteen mijn tweede aanwinst geprobeerd... Inkbird 027BM. Dat ding is erg fijn.. zeker met lange bereidingstijd. Nu tussendoor even boodschappen gedaan voor de gerookte tomatensoep uit de DO voor morgen... en de Inkbird hield de KJ keurig stabiel.
Het ingewikkeldste vond ik nog wat aan te houden.. thermometer van de KJ of van de Inkbird. Verschil was toch zon 40-50 graden. Maar de Inkbird als leading prope en vlees was lekker mals en zacht en heeft de kleine 4 uur lekker geprutteld.
Tussen door en bij het eten nog een paar lekkere Leffe.. dus dat dit bericht zonder spelvouten gemaakt wordt is al een wonder ;-)
Aangezien we hier thuis " draadjesvlees" erg lekker vinden dit maar als eerste try out gedaan.
Recept was feitelijk easy en als het eenmaal pruttelt kun je in de rust

Meteen mijn tweede aanwinst geprobeerd... Inkbird 027BM. Dat ding is erg fijn.. zeker met lange bereidingstijd. Nu tussendoor even boodschappen gedaan voor de gerookte tomatensoep uit de DO voor morgen... en de Inkbird hield de KJ keurig stabiel.
Het ingewikkeldste vond ik nog wat aan te houden.. thermometer van de KJ of van de Inkbird. Verschil was toch zon 40-50 graden. Maar de Inkbird als leading prope en vlees was lekker mals en zacht en heeft de kleine 4 uur lekker geprutteld.
Tussen door en bij het eten nog een paar lekkere Leffe.. dus dat dit bericht zonder spelvouten gemaakt wordt is al een wonder ;-)