Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
uurtje terug pan uit de oven.
3 uur terug ook nog ffn een droge metworst dr bij.
eindresultaat op een bordje.
helaas net als Richard problemen met de scherpte en belichting.
(moet nog veel oefenen met mn nikon)
maar stoofpotje was geslaagd,
lekker bourgondisch met t brood weggewerkt.
haha:werd zo ver ik me herinner vanaf 55 jaar terug ook altijd meegekookt in de stamp/sudder potten en stevige soepen(snert/witte bonen soep)
en nu hier nog steeds.
lekkerder als meegekookte droge worst is dr niet.
t geeft smaak af en is gekookt nog lekkerder als rauw/gedroogd.
die smaak zit bij de noordelingen in de genen en is door geen enkele ander soort worst te overtreffen.
(khad biedwee eerst de worst weggewerkt voor ik aan t suddervlees met brood begon) B-)
en uh: oktober/november dan wel herfst is slachttijd dus ook worst tijd.
dus past de worstkleur prima bij t foto wedstrijd thema
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.