Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Daan zei:Maar hoe maak je nou van het imgur linkje een foto?
Ziet er goed uit. Ik ben benieuwd. Ik blijf ff volgen.Daan zei:Gisteren een lap sucade bij de Makro van ongeveer 2 kilo gehaald, een beetje gefatsoeneerd en in de BBQ rub en Hoisinsaus. Nu op de Golden cast iron cooker.
https://imgur.com/gallery/Gm6ZKiq
Ziet er goed uit. ReceptjeSmokeking666 zei:Ziet er goed uit. Ik ben benieuwd. Ik blijf ff volgen.Daan zei:Gisteren een lap sucade bij de Makro van ongeveer 2 kilo gehaald, een beetje gefatsoeneerd en in de BBQ rub en Hoisinsaus. Nu op de Golden cast iron cooker.
https://imgur.com/gallery/Gm6ZKiq
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk
Smokeking666 zei:Ziet er goed uit. ReceptjeSmokeking666 zei:Ziet er goed uit. Ik ben benieuwd. Ik blijf ff volgen.Daan zei:Gisteren een lap sucade bij de Makro van ongeveer 2 kilo gehaald, een beetje gefatsoeneerd en in de BBQ rub en Hoisinsaus. Nu op de Golden cast iron cooker.
https://imgur.com/gallery/Gm6ZKiq
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk
Sucade moet heel lang, heel langzaam garen anders wordt het een taaie lap. Nu was hij botermals, de zeen was helemaal weg en er zat een mooi vetadertje zoals je op de foto kan zien.Sonny zei:Mooie korst! Niet te doorbakken van binnen?
Daan zei:Sucade moet heel lang, heel langzaam garen anders wordt het een taaie lap. Nu was hij botermals, de zeen was helemaal weg en er zat een mooi vetadertje zoals je op de foto kan zien.
Dus uiteindelijk een uurtje of 9 bezig geweest?Daan zei:Smokeking666 zei:Ziet er goed uit. ReceptjeSmokeking666 zei:Ziet er goed uit. Ik ben benieuwd. Ik blijf ff volgen.Daan zei:Gisteren een lap sucade bij de Makro van ongeveer 2 kilo gehaald, een beetje gefatsoeneerd en in de BBQ rub en Hoisinsaus. Nu op de Golden cast iron cooker.
https://imgur.com/gallery/Gm6ZKiq
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk
Eigenlijk niks bijzonders, een sucade van Makro, beetje trimmen, bbq-rub naar smaak, laag Hoisin-saus er over en gaan. Kamado op 140 graden, start om een uur of 9, bij een kerntemp van circa 60 graden ingepakt met folie en door naar 95 graden, paar uur op 95 graden en daarna laten rusten in een lauwe oven want het was nog iets te vroeg.