DannyBikeBQ
Vuurmaker
- Berichten
- 68
Gisteren even een lekker gevuld hamburgertje gemaakt...
Gehakt gekruid met peper, zout, knoflookpoeder, kurkuma, uienpoeder, paprikapoeder en cayennepeper. Eitje erdoor, zelfgemaakt paneermeel, kneden maar. 250 gram half-om-half, 500 gram rundergehakt.
Daarna de kleine hamburgervorm tevoorschijn gehaald en de bacon erover verdeeld...

Bodem uitgerold met gehakt, en de vulling erop
En bakken maar...
Was lekker, mooi met een Turks broodje...
Had weer voortreffelijk gesmaakt...
Gehakt gekruid met peper, zout, knoflookpoeder, kurkuma, uienpoeder, paprikapoeder en cayennepeper. Eitje erdoor, zelfgemaakt paneermeel, kneden maar. 250 gram half-om-half, 500 gram rundergehakt.

Daarna de kleine hamburgervorm tevoorschijn gehaald en de bacon erover verdeeld...


Bodem uitgerold met gehakt, en de vulling erop


En bakken maar...
Was lekker, mooi met een Turks broodje...


Had weer voortreffelijk gesmaakt...