Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Onze brisket is helaas mislukt. Hij is te droog en taai uitgevallen. Omdat ik het zonde vind van zo’n mooi stukje vlees vroeg ik me af of het mogelijk is om hier stoofvlees van te maken? Iemand hier tips of ervaring mee? Of iets anders wat ik ermee kan doen?
Dan krijg je droog taai vlees in je stoofpot . Ik zou het eerder spullen en idd voor kroketten. Wanneer je deze fijn pulled, vallen de droge stukken minder op, maar het blijft ook daarin droge stukken.
Kun je em niet op de snijmachine filterdun snijden?
Ik heb ook al eens een droge brisket gemaakt (verkeerde vleeskeuze). Het vlees heb ik nadien versneden en vermengd met wat bouillon en dit vacuum verpakt. Nadien SV opgewarmd en het resultaat was sappiger.
Een andere restje met bouillon en vacuum verpakt heb ik ingevroren en nadien verwerkt in bitterballen.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.