- Berichten
- 2.826
De vrouw wou graag mijn stoofvlees, en omdat maandag nog bij mijn weekend hoord had ik de tijd om het te maken.
En de kinderen weer naar school

.
De benodigdheden bij elkaar gezocht ,en nog een winter peen (was hem eerst vergeten
)
.
De Bastard opgestookt om heet te grillen en 1kg
Aan rib lappen er op met peper en zout .
Vlees aan de kant en de groenten er in voor bbq/vuur smaak .
Groentes er uit en schoonmaken en vlees snijden.
De DO er op met roomboter er in en even door bakken
.
Toen het bokbiertje er in (en een slokje voor de kok
)met runderbouillon.en verse laurier.
Broodje met mosterd scheutje appelazijn.
En stoven maar.
Na 3 uren Wanneer hij al lekker indikt proeven en na gelang bij sturen, vond hem wat zuur dus wat bruinesuiker er bij peper en zout .en op het eind wat bbq saus er bij .
.
Ondertussen aardappel blokjes voorgekookt en met een mengsel van olijfolie paprikapoeder knoflook en peterselie In gesmeerd .
En er bij op de bastard.
Totaal 5 uur gestoofd aardappelen 1 uur .
Heerlijk gegeten
En de kinderen weer naar school



De benodigdheden bij elkaar gezocht ,en nog een winter peen (was hem eerst vergeten

De Bastard opgestookt om heet te grillen en 1kg
Aan rib lappen er op met peper en zout .
Vlees aan de kant en de groenten er in voor bbq/vuur smaak .
Groentes er uit en schoonmaken en vlees snijden.
De DO er op met roomboter er in en even door bakken
Toen het bokbiertje er in (en een slokje voor de kok

Broodje met mosterd scheutje appelazijn.
En stoven maar.
Na 3 uren Wanneer hij al lekker indikt proeven en na gelang bij sturen, vond hem wat zuur dus wat bruinesuiker er bij peper en zout .en op het eind wat bbq saus er bij .
Ondertussen aardappel blokjes voorgekookt en met een mengsel van olijfolie paprikapoeder knoflook en peterselie In gesmeerd .
En er bij op de bastard.
Totaal 5 uur gestoofd aardappelen 1 uur .
Heerlijk gegeten