- Berichten
- 5.106
Spareribs zijn op dit forum in overvloed te vinden. Dikke vlees- of stoofribben zijn minder frequent gepost.
Vroeger thuis werden die ’s winters geregeld gemaakt met een uiensaus en opgediend bij een stampot.
Bijgevoegd een recept voor stoofribben, uitgewerkt naar een bbq setting.
Lekker stoofgerecht met een zoete toets in de saus.
Ribben gereed voor te roken en na een half uurtje roken.
Ff nog een extra kleurtje geven. De overige ingrediënten in de stoofketel
Lekker stoven en daarna, voila
Serveren met frietjes en een Rochfort 10. Wat een zalige combi
Vlees is zeer mooi gaar en letterlijk "fall of the botje".
En toen was het op
Vroeger thuis werden die ’s winters geregeld gemaakt met een uiensaus en opgediend bij een stampot.
Bijgevoegd een recept voor stoofribben, uitgewerkt naar een bbq setting.
Lekker stoofgerecht met een zoete toets in de saus.
Ribben gereed voor te roken en na een half uurtje roken.
Ff nog een extra kleurtje geven. De overige ingrediënten in de stoofketel
Lekker stoven en daarna, voila
Serveren met frietjes en een Rochfort 10. Wat een zalige combi
Vlees is zeer mooi gaar en letterlijk "fall of the botje".
En toen was het op
Laatst bewerkt: