- Berichten
- 2.708
Dit is weer een lekker recept van Meat Josje
Stoofpeer met bladerdeeg erom heen .
Het bladerdeeg in strookjes gesneden dit om de peer heen bovenop geprobeerd een blaadje te maken van bladerdeeg
Dit ingesmeerd met eigeel gemixt met water.
Dit indirect op 200 graden voor een tijd van 20 min.
En dan op het bordje met kaneel ijs
Kan wel zeggen dat dit smullen was
De stoofperen had ik gisteren gemaakt
Foto’s zeggen meer zijn niet de mooiste maar het was wel lekker
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
Stoofpeer met bladerdeeg erom heen .
Het bladerdeeg in strookjes gesneden dit om de peer heen bovenop geprobeerd een blaadje te maken van bladerdeeg
Dit ingesmeerd met eigeel gemixt met water.
Dit indirect op 200 graden voor een tijd van 20 min.
En dan op het bordje met kaneel ijs
Kan wel zeggen dat dit smullen was
De stoofperen had ik gisteren gemaakt
Foto’s zeggen meer zijn niet de mooiste maar het was wel lekker
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro