BasBQ
Beef en Steak

Stoof van sukade in Leffe Blond

 

ContenteMens

Vuurmaker
Berichten
63
Vandaag een dagje vrij dus weer aan de hobby. Ik had nog 1,5kg sukade in de wacht liggen en die was vandaag aan de beurt. Begonnen met schoonmaken waarna de sukade even een uurtje in de rook op eiken.

Sukade even aangezet waarna versneden in blokjes en samen met de groenten (peen, prei, ui, knoflook) in de braadpan. Vervolgens 1L Leffe Blond erbij samen met een aantal scheppen koffie rub en dan geduld...

Na een uur of 5 wat gember peperkoek in dunne plakken gebruikt om de saus te binden verse peterselie er door en klaar 👌

IMG20220613110904.jpg


IMG20220613111228.jpg


IMG20220613121526.jpg


IMG20220613121838.jpg


IMG20220613123053.jpg


IMG20220613124534.jpg


IMG20220613174904__01__01.jpg
 
Laatst bewerkt:
Ben benieuwd naar het eindresultaat ziet er al lekker uit
Was zo te zien een hele sucade
Niet gedacht om het dunne gedeelte te splitsen voor flat iron steak
 
De foto's beloven alvast een lekkere pot vlees ;)
 
Ben benieuwd naar het eindresultaat ziet er al lekker uit
Was zo te zien een hele sucade
Niet gedacht om het dunne gedeelte te splitsen voor flat iron steak
Ja daar heb ik wel naar gekeken alleen ik krijg wat eters dus zodoende een grotere pan stoof. En ook voor tijdens de late dienst op het werk natuurlijk.
 
Het ziet er al goed uit, benieuwd naar het eindresultaat. Zullen vast tevreden gasten zijn
 
Gerookt stoofpotje, 1 van de allerlekkerste dingen van de BBQ. Ook met chili.
 
Dit moet zoiezo lekker worden!
Erg benieuwd naar het eindresultaat.
Wat en hoe lang houd je als temperatuur aan?
 
Dit moet zoiezo lekker worden!
Erg benieuwd naar het eindresultaat.
Wat en hoe lang houd je als temperatuur aan?
Het is bijna zo ver, ik heb hem op circa 140 graden (Dome) laten sudderen. Uurtje of 5-6.
 
Dat ziet er uit als een zeer lekker stoof! Had graag meegegeten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan