- Berichten
- 286
Beer Can Chicken Sticky as Hell
De vrouw kwam thuis met de BBQ rubs van de Aldi(
/
/
), maar het viel me op dat hier geen, of heel weinig suiken in zit, dus maar zelf wat toegevoegd. Nieuwe Rubs zijn altijd leuk om te proberen en deze kostten niks, dus het proberen waard, ben benieuwd.
Toch maar weer een bierblikje gebruikt(weet dat het niets toevoegd, maar toch een mooi excuus om een biertje open te trekken om een doordeweekse dag).
Dus naast de zoetere rub, ook een glazing gemaakt van; Bourbon/cola/honing/kaneel/boter/ketchup/worchestersaus. Ben benieuwd...klinkt iig ZOET.
Even licht gerookt met Kersenhout(wederom zoet;-)) Begeleidt door ZOETE aardappel van de bbq en een zoete salade, mogen ze niet klagen denk ik!
Ik moet zeggen erg geslaagd. Die sticky glazing was zoet, maar erg goed te doen. De rub van de Aldi was denk ik prima, niet uitgesproken, een prima basis denk ik.
Ookal zit er niet veel uitdaging in het gerecht, het blijft toch een guilty pleasure!
Verstuurd vanaf mijn LM-G810 met Tapatalk
De vrouw kwam thuis met de BBQ rubs van de Aldi(



Toch maar weer een bierblikje gebruikt(weet dat het niets toevoegd, maar toch een mooi excuus om een biertje open te trekken om een doordeweekse dag).
Dus naast de zoetere rub, ook een glazing gemaakt van; Bourbon/cola/honing/kaneel/boter/ketchup/worchestersaus. Ben benieuwd...klinkt iig ZOET.
Even licht gerookt met Kersenhout(wederom zoet;-)) Begeleidt door ZOETE aardappel van de bbq en een zoete salade, mogen ze niet klagen denk ik!
Ik moet zeggen erg geslaagd. Die sticky glazing was zoet, maar erg goed te doen. De rub van de Aldi was denk ik prima, niet uitgesproken, een prima basis denk ik.
Ookal zit er niet veel uitdaging in het gerecht, het blijft toch een guilty pleasure!






Verstuurd vanaf mijn LM-G810 met Tapatalk