Vorig jaar in de Librije gegeten, en net ook bij Jamie Oliver gezien: het bereiden van een heel dunne steak op een hete steen. Aan een kant bereiden, en dan serveren. In de Librije was het heerlijk (duh), daar was de steen als ik het me goed herinner ook nog op de een of andere wijze met eekhoorntjesbrood ingewreven of iets dergelijks.
Ik was het al bijna weer vergeten tot ik net Jamie Oliver hetzelfde zag doen. Dat wil ik ook was mijn directe gedachte. Zijn er hier mensen die dit al eens gedaan hebben, steen tussen de kolen laten opwarmen, en daar je steak aan een kant op bakken. Een soort cave man steak variatie zeg maar...
Iemand nog tips als het gaat om soorten steen, extra smaak toevoegen, etc?
Ik was het al bijna weer vergeten tot ik net Jamie Oliver hetzelfde zag doen. Dat wil ik ook was mijn directe gedachte. Zijn er hier mensen die dit al eens gedaan hebben, steen tussen de kolen laten opwarmen, en daar je steak aan een kant op bakken. Een soort cave man steak variatie zeg maar...
Iemand nog tips als het gaat om soorten steen, extra smaak toevoegen, etc?