- Berichten
- 228
Lang nagedacht over wat voor taart ik zou gaan maken. Nou het wordt dus een Steak and Ale Pie. Engels weliswaar hoewel ik meer gecharmeerd ben van Schotland. Ik heb besloten dat het op de ecozoom moet althans het sudderen. Daarna het afbakken op de Patton.
Begonnen met het snipperen van de uien en de knoflook, vlees in stukken en champignons in vieren. Uien en knoflook aangezet in de DO. Daarna de pan leeggemaakt en het vlees goed stevig late caramelliseren. Bloem en tomaten puree erbij. Weer even goed aan zetten. Daarna de Ale en de boullion erin gedaan. Peterselie tijm en laurierblad laten mee sudderen. Nu 2 uur wachten. Wordt vervolgd.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Begonnen met het snipperen van de uien en de knoflook, vlees in stukken en champignons in vieren. Uien en knoflook aangezet in de DO. Daarna de pan leeggemaakt en het vlees goed stevig late caramelliseren. Bloem en tomaten puree erbij. Weer even goed aan zetten. Daarna de Ale en de boullion erin gedaan. Peterselie tijm en laurierblad laten mee sudderen. Nu 2 uur wachten. Wordt vervolgd.





Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk