JohnK
Vuurmaker
- Berichten
- 62
Zoals beloofd (Ewald), een paar foto's...
Roast klaar om de brine in te gaan met bourbon, tijm en appelsap.
Maat's 57 'er opgestookt tot 'at and around' 225 Fahrernheit en zodra hij stabiel liep, kon de roast er op. Wat appelhout erbij voor flavour sake en dan snel de deksel dicht.
Na ruim 2 uur toch even spieken...
Bij bijna 3 uur, tikte de roast de 57 graden aan... dus tijd voor de folie en na 20 minuten kwam hij er zo onderuit....
Aansnijden dus...Foto laat (helaas) niet hoe 'moist' dit stukje vlees is gebleven; avontuur 'brine' geslaagd (thnx for the feedback, Ewald)
Geen kookschrift waardige foto, maar qua smaak zeker
(hie rmet Griekse aardappelen en gestoofde venkel)
Roast klaar om de brine in te gaan met bourbon, tijm en appelsap.

Maat's 57 'er opgestookt tot 'at and around' 225 Fahrernheit en zodra hij stabiel liep, kon de roast er op. Wat appelhout erbij voor flavour sake en dan snel de deksel dicht.

Na ruim 2 uur toch even spieken...

Bij bijna 3 uur, tikte de roast de 57 graden aan... dus tijd voor de folie en na 20 minuten kwam hij er zo onderuit....

Aansnijden dus...Foto laat (helaas) niet hoe 'moist' dit stukje vlees is gebleven; avontuur 'brine' geslaagd (thnx for the feedback, Ewald)

Geen kookschrift waardige foto, maar qua smaak zeker

