BasBQ
Beef en Steak

Stampertje op de q

 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
272
Vandaag konijnenbout klaar gemaakt in de DO op de q.

Eerst aanbakken en dan ruim een uur op lage temperatuur laten zwemmen in bouillon.

91DCFF7C-D0B6-471B-B06B-F5CD4D669050.jpeg

BC0A3DA5-33EE-4987-AAEA-B4C149081A87.jpeg

CCE54F89-0557-49D1-81E6-F20E5796CE73.jpeg

8FA58DF4-505C-431E-8038-9203AF256185.jpeg
 
Dat bordje ziet er prima uit. Stoofpeertjes erbij.

Ik heb zelf nog nooit een konijnebout gegeten. Is het te vergelijken met kip?
 
Beetje als kip, maar iets droger. Dit was een tam konijn, dus maar een beetje wildsmaak. Ik vond het wel lekker.
Stoofpeertjes tijdje terug ook op de Q gemaakt btw.
 
Oe lekker hoor.

Heb hier nog een hele haas in de vriezer liggen.
Binnenkort maar eens iets van gaan maken.
 
Beetje als kip, maar iets droger. Dit was een tam konijn, dus maar een beetje wildsmaak. Ik vond het wel lekker.
Stoofpeertjes tijdje terug ook op de Q gemaakt btw.
Tam konijn met wildsmaak, maar smaakt ook als kip 🤔.
Je politiek culinair recensent moeten worden 😂.

Mooi bordje, maar niet mijn ding. Dat tamme konijn smaakt me te veel naar droge niet wilde kip 😏
 
Haha moest ook lachen, wild maar tamme konijn en droger dan kip 🤣. Het ziet er in ieder geval goed uit. Zou je het vaker maken?
 
Tam konijn met wildsmaak, maar smaakt ook als kip 🤔.
Je politiek culinair recensent moeten worden 😂.

Mooi bordje, maar niet mijn ding. Dat tamme konijn smaakt me te veel naar droge niet wilde kip 😏
Juist niet die uitgesproken wildsmaak. Wel goed lezen he. En alles smaakt uiteindelijk naar kip toch?
 
Iemand hier in huis begint zich zorgen te maken.
1666676479491.png


Haha flauw, maar ziet er heerlijk uit ;)
 
Laatst bewerkt:
Juist niet die uitgesproken wildsmaak. Wel goed lezen he. En alles smaakt uiteindelijk naar kip toch?
Precies... Maar dat komt omdat dit geen wild konijn is 😏😂.

Je zou eigenlijk eens wild konijn er naast moeten maken. Lijkt totaal niet op elkaar..
 
Terug
Bovenaan Onderaan