BasBQ
Beef en Steak

St. Louis Style Ribs duroc

  • Onderwerp starter Peter1968
  • Startdatum
P

Peter1968

Gast
Goede avond,
Vandaag wat ribben uitgezaagd door mijn collega, heb ik meteen een rib geprobeerd.
Ik heb m gewoon eens in zijn geheel gedaan zonder wat vlees weg te snijden, rozebottel/kaneel marinade met wat ketyap  :D
laag gegaard ca. 100C, tegen het einde wat hoger afgegrilled.

20170205_171226_zpsqetdh9kg.jpg
 
20170205_171429%201_zpsdtzl6csf.jpg
 
Beste ribben, zien er goed uit


Gr. Mike
 
Kijk, dat zijn tenminste geen shiners
 
Ziet er goed uit maar hoezo is dat St louis style?
 
Yum

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Ik vind ze er redelijk wit uit zien of komt dat door het licht ?
 
Boldeagle zei:
Ik vind ze er redelijk wit uit zien of komt dat door het licht ?


Ik vind ook dat het vlees van de st.Louis style ribs wat lichter kleurt.
Denk dat dat komt omdat de ribs meer naar de buik van het varken gesneden worden daar zit v.m. meer spek dan wat meer naar de rug waar de Baby Backs gesneden worden.
Deze baby backs hebben voor mij ook wat meer smaak en zijn wat minder vet daarom genieten deze ook mijn voorkeur.

reuze%20ribs%20012_zpsdvewlyj8.jpg


Dit is een plaatje van m'n st. Louis style rib,  veel vlees (maar wel vetter)
 
dat zijn zeer smaakvolle ribs Peter  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan