BasBQ
Beef en Steak

St. Louis ribs

 
 

DaanN

Vuurmaker
Berichten
76
Vandaag voor het eerst st. Louis style ribs gemaakt. Man wat is dit een feestje. Deze dikbevleesde ribs waren zo geweldig dat ik nooit terug wil naar regular ribs. Geen woorden voor deze heerlijkheid. Geniet van de foto’s.

B9EECDD2-D0EE-4B71-AE3A-D942ED1B7BB2.jpeg


9CB873C0-9A66-4A69-8E81-FF6B70DA4DAF.jpeg


02A5E92C-1999-4F14-9F18-3918354871A2.jpeg


18950008-2C5D-408B-AF00-04322B723A92.jpeg


61F9E515-949B-4F96-AEEA-DD84282A6C4B.jpeg


73194E08-6AA4-4B8A-ADB5-DFCFF3789C80.jpeg


F8551665-CD23-44CF-AA74-D391CF75B9AA.jpeg


453534FF-7DC7-4BC4-A6C6-DD62B1271EDE.jpeg


89BB490A-B9A3-499A-97BD-A8677B467C9F.jpeg


C31F98E4-77FF-4EB9-87BD-A1AB71D38414.jpeg
 
Mooie rib hoor!😋 En wat een perfectie 😉
 
Ik krijg spontaan trek in ribs.... ziet er geweldig uit. Ook een heerlijk frisse coleslaw zo te zien....
 
Ribbels, ribben, rubkes, het blijft lekker.
 
Laatst ook eentje van net iets meer dan 2kg gemaakt. Had hem effectief 3-2-1 gedaan. Lekker was hij wel, maar zeker niet fall off the bone. Daarvoor miest ie precies nog langer hebben.

Wat mij betreft mag het wel wat beet hebben.
 
Ziet er lekker uit

Liggen nu anderhalf uurtje hier op het eitje
 
Wat een heerlijk stuk vlees. Foto van de rib in de rook is zalig.
 
Ik krijg spontaan honger bij het zien van je foto's.
 
Ja, lekker hé zijn deze
Ook hier favoriet.
 
Terug
Bovenaan Onderaan