BasBQ
Beef en Steak

st-louis pork steaks

 
 
 

maroc

Gemarineerd
Berichten
1.546
ge?nspireerd  door deze http://www.bbq-nl.com/2012/10/st-louis-pork-steak.html
eindelijk maar weer eens aan de slag gegaan

dus even een paar schouderkarbonaadjes ingewreven met mosterd en gerubt met mijn eigen zoete spare-rib rub


daarna even lekker aangrillen boven de kooltjes


en dan in een mengsel van bokbier en SBR hickory brown Sugar 2 uur laten stoven op 140 graden


na het stoven de hangende saus nog even karamelliseren boven de kolen maar dat is niet gebeurt  ;)

het resultaat was werkelijk verbluffend. hoe zoiets, relatief simpel, zo lekker kan zijn.
dit is zeker een blijvertje.  :)
 
Ik zeg: yum!
 
En ik ook!! :D
 
Ja blijft lekker en een mooi alternatief voor het sudderen van je karbonades :) En verander bier en saus en het is weer totaal anders.
Ik denk dat ik weet wat we hier eten vanavond ;)
 
Smullen!!! Ziet er weer heerlijk uit!
 
Nou, lekker hoor, net 11 uur en ik zit alweer te kwijlen.....
 
Hier ook gelijk weer een gezonde trek!
 
Het ziet er heerlijk uit!
 
jamer dat ik op mijn werk geen fotos kan zien... maar alleen de text zegt al genoeg, schuif maar een bord deze kant op
 
ik ben er helemaal voor in
 
Doe mij ook maar de karbo's op deze manier. HHhhmmmmm :) lekker
 
Had net een paar items van de todo-lijst afgestreept, maar het blijft dweilen met de kraan open ;)
Ziet er erg lekker uit en het mag zo op mijn bordje!
 
Ik moet je zeggen, ze waren weer heerlijk vanavond :D
 
En weer iets op mijn todo list. Volgens mij hebben we hier een knop nodig om iets rechtstreeks op todo list te zetten... Scheelt weer waardevolle tijd die we beter aan BBQ kunnen besteden :)
 
lekker hoor!
 
noskos zei:
Ik moet je zeggen, ze waren weer heerlijk vanavond :D

Welk bier en welke saus heb je gebruikt Dennis?
 
Terug
Bovenaan Onderaan