BasBQ
Beef en Steak

St. Louis Pork Steaks

 
 

danibierhoff

Vuurmaker
Berichten
65
Een keertje gemaakt n.a.v. een video van @noskos
Ik denk wel aardig gelukt.

6C9F863F-4F34-480C-BBB6-0892922286DF.jpeg


2FC450CC-694D-4FF6-BB22-D4C1018F420F.jpeg


21975590-F022-4F37-A1B1-01C9FD02AFCE.jpeg


7C3BD966-D32F-45FD-B327-EC8753A5EBB5.jpeg
 
lekker!
je hebt ze eerst gerookt en later in vloeistof laten garen?
wat voor vloeistof heb je gebruikt hoe lang was je bezig en wat waren je tempraturen?
 
Eerst direct gegrild, daarna ongeveer 1,5 uur in saus laten garen. Saus was een mengsel van bbq saus en bier. 1 uur laten garen, bedekt met aluminiumfolie, daarna een half uur zonder folie. Ik heb 150 graden aangehouden.
 
Dat ziet er fantastisch uit Dani! Moet ik ook maar eens proberen.
lekker!
je hebt ze eerst gerookt en later in vloeistof laten garen?
wat voor vloeistof heb je gebruikt hoe lang was je bezig en wat waren je tempraturen?
Dennis / Noskos legt het keurig uit op zijn blog en op Youtube. Dan kun je het rustig nalezen of terugkijken (y)
 
Altijd lekker. Inderdaad wat met bier experimenteren.
 
Lekker met 1:1 bokbier:bbq saus
 
Terug
Bovenaan Onderaan