Dit recept komt van Noskos. Het keek me heerlijk, dus uitgeprobeerd vandaag.
De ingredi?nten komen uit mijn eigen voorraad.
- Memphis Dust Rub van Amazing Ribs
- Noskos Sweet and Smokey Bbq Saus (aangevuld met wat extra honing omdat ik hem ietwat scherp/zurig vond)
- bokbier van Grolsch, hoe kan het anders als rechtgeaarde Achterhoeker?
- Mosterd
- Schouderkarbonades
De Q op 165 C. De karbonaadjes ingesmeerd met mosterd en rub even boven de kooltjes aanbakken.
Ondertussen de marinade maken van gelijke delen bier/Bbq saus. Even opwarmen. Samen met de karbonades in een ovenschaal en ongeveer 2 tot 2 1/2 uur laten garen. Ik heb wat druivenhout gebruikt om te roken, niet te veel ik hou niet van een overdreven rooksmaak.
Heerlijk met aardappelpuree. Ik had nog een aubergine in de koelkast, deze met wat verse kruiden, knoflook en ketjap even gegrild.
De ingredi?nten komen uit mijn eigen voorraad.
- Memphis Dust Rub van Amazing Ribs
- Noskos Sweet and Smokey Bbq Saus (aangevuld met wat extra honing omdat ik hem ietwat scherp/zurig vond)
- bokbier van Grolsch, hoe kan het anders als rechtgeaarde Achterhoeker?
- Mosterd
- Schouderkarbonades

De Q op 165 C. De karbonaadjes ingesmeerd met mosterd en rub even boven de kooltjes aanbakken.

Ondertussen de marinade maken van gelijke delen bier/Bbq saus. Even opwarmen. Samen met de karbonades in een ovenschaal en ongeveer 2 tot 2 1/2 uur laten garen. Ik heb wat druivenhout gebruikt om te roken, niet te veel ik hou niet van een overdreven rooksmaak.

Heerlijk met aardappelpuree. Ik had nog een aubergine in de koelkast, deze met wat verse kruiden, knoflook en ketjap even gegrild.
