- Berichten
- 627
Vandaag lekker thuis, een paar mensen uitgenodigd, en eigenlijk vergeten om een schema te maken of planning 
Ik had een tijdje geleden een ribrack van het mangalica varken gewonnen bij beef en steak, dit leek me een mooi stukje vlees voor kerst.
Ik had laatst in de online food en spice een mooi recept gezient, al kwam ik er achter dat ik geen honing had (tsja planning!) maar wel maple syrup.
Daarbij een hasselback, met olijfolie, fleur de sel, citroenzest, rozemarijn en knoflook, ik had Wen gevraagd om grote aardappels mee te nemen, en dat had ze.... eigenlijk wat aan de grote kant.
Daarnaast aubergine rolletjes, met basiclicum, ricotta, mozzerella (en een beetje dizzy pig)
Dessert: Trifle
O ja, gister mijn vingers proberen te blancheren... kokend heet water erover heen gegoten.... vanmiddag stonden de blaren er pas op.
mangalica recept was super, wat een smaakvol stukje vlees is dat!

Ik had een tijdje geleden een ribrack van het mangalica varken gewonnen bij beef en steak, dit leek me een mooi stukje vlees voor kerst.
Ik had laatst in de online food en spice een mooi recept gezient, al kwam ik er achter dat ik geen honing had (tsja planning!) maar wel maple syrup.
Daarbij een hasselback, met olijfolie, fleur de sel, citroenzest, rozemarijn en knoflook, ik had Wen gevraagd om grote aardappels mee te nemen, en dat had ze.... eigenlijk wat aan de grote kant.
Daarnaast aubergine rolletjes, met basiclicum, ricotta, mozzerella (en een beetje dizzy pig)
Dessert: Trifle
O ja, gister mijn vingers proberen te blancheren... kokend heet water erover heen gegoten.... vanmiddag stonden de blaren er pas op.









mangalica recept was super, wat een smaakvol stukje vlees is dat!