- Berichten
- 59
Vanavond eens wat recepten uit de nieuwe Jord Althuizen gemaakt (BBQ snack attack). Champignonspiesjes, garnalenspies en varkenssatetjes.
Voorbereiding: marinades, redelijk de recepten van Jord gevolgd maar niet helemaal (zoek de verschillen. De garnalen heb ik met de zalmmarinade gemaakt
. Voor de champignons: bruin bier, witte wijn azijn, knofloof, mosterd, honing, peterselie en olie. Voor de garnalen: citroensap, knoflook, mosterd, rode peper en thijm. Voor het varken (half procereur, half buikspek) een aziatische mix: citroen, laos, basterdsuiker, gember, sambal, knoflook en ketjap manis. Tot slot nog een sate met kokosmelk (recept Jord).
Dan naar de BBQ. Op hoog vuur, 180-200 graden, houtskool en briketten mix. En bakken maar.
Dan het resultaat.
Voorbereiding: marinades, redelijk de recepten van Jord gevolgd maar niet helemaal (zoek de verschillen. De garnalen heb ik met de zalmmarinade gemaakt

Dan naar de BBQ. Op hoog vuur, 180-200 graden, houtskool en briketten mix. En bakken maar.
Dan het resultaat.