BasBQ
Beef en Steak

Speksteen zalm met vongole in Italiaans sausje

 
 

diesel4666

Stoker
Berichten
458
Vanavond machtig lekker gegeten. Zelf een recept in elkaar geflanst op basis van eerder gemaakte recepten.

Het vel van de zalm extreem krokant kunnen bakken op de loeihete (325-350°C) speksteen.

Dan een sausje laten pruttelen (olijfolie, look, kerstomaatjes, groene olijven, kappertjes, rozijnen, citroenzest, witte wijn, wat droge oregano en verse peterselie).
In dit sausje de laatste minuten de venusschelpjes laten garen.

Wat tagliatelle erbij gekookt. Glaasje witte wijn en genieten in de laatste zonnestralen van de dag...

Een sfeerfilmpje:
d378913240dd6626eac660dc9c17150a.jpg
c77dc3727ee4d9313b3d5dfb9c736253.jpg
facca8c5fd94d3162528af063aa031f1.jpg
5fb60e9afa8ce0d2bbe23de3e672bf5e.jpg
 
-wow- dat ziet er smakelijk uit

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Ik had hier nog niet op gereageerd maar die laatste foto’s zijn echt fantastisch.

Heerlijk!
 
Ik had hier nog niet op gereageerd maar die laatste foto’s zijn echt fantastisch.

Heerlijk!
Mijn schoonzus staat er op foto`s ook altijd beter op dan ik...... :LOL:

Maar serieus "chateau waardige foto`s" water loopt me in de mond.
 
Pasta en zalm met schelpdieren ... veel beter gaat het niet worden ! 😋 (y)
 
Ziet er echt zeer goed uit!! Top gedaan
 
Ziet er heerlijk uit, Vongole zooo lekker
 
Izie bij hou de zomerse sferen al goed doorkomen.
Lekker stukje vis met een heerlijke schaal vongole. 😋
 
Terug
Bovenaan Onderaan