- Berichten
- 2.588
Gisteren heerlijke speksat? gemaakt naar recept van Ursje. :blush: (ik bleek het niet helemaal goed onthouden te hebben en was sommige delen vergeten. Maar recept hieronder is compleet na correctie van Ursje uiteraard B-) B-) )
Deze waren heerlijk en wilde ik graag met jullie delen.
Speklappen in blokken snijden en in de marinade:
- Flinke scheut ketjap manis trademark A
- een paar flinke stukken gember
- een paar flinke stukken knoflook (geplet)
- honing/bruine suiker
- sat? kruiden (welke je normaal zou gebruiken)
Dit 48 uur laten marineren. Op een stokske en op de Q ermee.
Indirect op de Q gezien het suiker gehalte. Tijdens het verblijf van de sat? op de Q regelmatig keren en instrijken met de overgebleven marinade.
Hier volgen de foto's;



Ik zou zeggen...... eet smakelijk.
Deze waren heerlijk en wilde ik graag met jullie delen.
Speklappen in blokken snijden en in de marinade:
- Flinke scheut ketjap manis trademark A
- een paar flinke stukken gember
- een paar flinke stukken knoflook (geplet)
- honing/bruine suiker
- sat? kruiden (welke je normaal zou gebruiken)
Dit 48 uur laten marineren. Op een stokske en op de Q ermee.
Indirect op de Q gezien het suiker gehalte. Tijdens het verblijf van de sat? op de Q regelmatig keren en instrijken met de overgebleven marinade.
Hier volgen de foto's;



Ik zou zeggen...... eet smakelijk.