hallo mede bbq genoten.
volgend weekend 19 november.
gaat bij mij een hoog op de to do list in vervulling, samen met mijn vrouw gaan wij een speenvarken op de offset smoker bereiden.
het speenvarken is besteld bij de slager hier in ons dorp, het gewicht is ongeveer 10/12 kilo.
wij gaan zaterdagavond 19 november om 23.00 de smoker aan zetten en om 0.00 het speenvarken er op leggen.
wij gaan dan de gehele nacht door en hopen dat het speenvarken op 20 november rond 10.00 ingepakt kan worden.
maar een uitgebreid verslag gaat hier zeker komen inclusief foto's van de gehele nacht.
de redenen waarom ik alvast en topic aan maak is.
mochten er nog tips zijn dan hoor ik ze graag van jullie.
vrg hans
volgend weekend 19 november.
gaat bij mij een hoog op de to do list in vervulling, samen met mijn vrouw gaan wij een speenvarken op de offset smoker bereiden.
het speenvarken is besteld bij de slager hier in ons dorp, het gewicht is ongeveer 10/12 kilo.
wij gaan zaterdagavond 19 november om 23.00 de smoker aan zetten en om 0.00 het speenvarken er op leggen.
wij gaan dan de gehele nacht door en hopen dat het speenvarken op 20 november rond 10.00 ingepakt kan worden.
maar een uitgebreid verslag gaat hier zeker komen inclusief foto's van de gehele nacht.
de redenen waarom ik alvast en topic aan maak is.
mochten er nog tips zijn dan hoor ik ze graag van jullie.
vrg hans